MBE

Hoge kwaliteit koffie uit Spanje bestellen

Bij Catunambu staan we bekend om onze hoge kwaliteit koffie uit Spanje. Wij zijn een Spaans familiebedrijf en al sinds 1897 met hart en ziel bezig met het ambachtelijk roasten van de lekkerste koffie die er bestaat.

Bij Catunambu staan we bekend om onze hoge kwaliteit koffie uit Spanje. Wij zijn een Spaans familiebedrijf en al sinds 1897 met hart en ziel bezig met het ambachtelijk roasten van de lekkerste koffie die er bestaat. Onze missie is mensen gelukkig maken met een hoge kwaliteit kop koffie. We zijn begonnen met een klein winkeltje in Sevilla maar inmiddels uitgegroeid tot één van de bekendste en oudste koffiemerken in Spanje, marktleider in de horecakoffie en het enige merk wat nog 100% in Spaanse handen is. De koffie kunt u niet alleen in uw favoriete restaurant bestellen, maar ook online zodat u thuis kunt genieten van de lekkerste koffie uit Spanje.

Koffiemeesters sinds 1897

Koffiebrander Juan Ferrer emigreerde van Colombia naar Sevilla om een levenslange droom te gaan realiseren: mensen blij maken met de perfecte kop koffie. Hij begon met een klein winkeltje in de centrum van de stad Sevilla. Hij noemde het, u raadt het waarschijnlijk al, Catunambu. Hij wist niet, dat zijn passie voor het aanbieden van premium koffie meer dan 120 jaar later nog steeds zal voortduren. 

De koffie van Catunambu blijft van de allerbeste kwaliteit doordat wij trouw blijven aan de waarden van onze oprichter. De 4e generatie koffiemeesters houden zich bezig met waar zij het beste in zijn: de beste koffie kiezen, daarna branden en blenden op de traditionele wijze.

Catunambu koffie uit spanje

De beste Spaanse koffie voor thuis

Inmiddels zijn veel horecazaken overtuigd van onze premium Spaanse koffie. Gasten genieten van de unieke blend van de Catunambu koffie. De koffie wordt dan ook geproefd door maarliefst 5 experts die beschikken over jarenlange kennis en ervaring om tot de unieke Catunambu-blend te komen. Nu willen wij niet alleen gasten in horecazaken laten genieten van onze blend, ook voor thuis bieden wij ultiem koffiegenot. Door de Catunambu Predilect bonen of koffiecups te bestellen maakt u zelf thuis het allerbeste kopje koffie.

KOFFIE UIT SPANJE BESTELLEN

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag January February March April May June July August September October November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password