PREDILECT

Graag stellen wij onze Predilect-koffie aan u voor, een superieure blend met een unieke melange van 12 origines uit alle uithoeken van de wereld. 100% premium Arabica bonen gecombineerd met een uitgekiende verpakkingsmethode die de uitstekende kwaliteit van de koffie waarborgt, het aroma benadrukt en de versheid verlengt.

Resultaat: een heerlijk kopje zachte, romige koffie gemaakt van ’s werelds allerbeste koffiebonen. 

CAPSULES

Onze heerlijke Predilect koffie, de allerbeste blend van onze meesterbrander, is eveneens in capsulevorm verkrijgbaar.

Naast onze Predilect-capsules geschikt voor Espresso-machines, bieden wij u een uitgebreid gamma capsules die compatibel zijn met Nespresso® en Dolce Gusto® koffiemachines. Een uiterst gevarieerd aanbod met voor elk wat wils. Een unieke smaaksensatie gegarandeerd!

TEA QUIERO

Naast onze premium koffie, beschikken wij eveneens over ons eigen theemerk: ‘Tea Quiero’ . Tea Quiero zoals in het Spaanse ‘Te Quiero’ (ik hou van jou). 

Gerolde, hoogwaardige en biologische Fairtrade thee in een biologisch afbreekbaar theezakje, ntworpen om alle natuurlijke smaken en aroma's vrij te laten komen. Het theeconcept wordt compleet gemaakt door een servertray uit bamboe, glaswerk en een presentatiedisplay. 

PROFESSIONELE KOFFIEMOLENS EN MACHINES

Ons eeuwenoude vakmanschap vindt u ook terug in onze machines. Ontdek hieronder ons uitgebreide aanbod professionele en state-of-the art machines die u zowel kunt huren als kopen. Immers: enkel de beste machines zijn goed genoeg voor onze Catunambú-koffie!

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password