INFO GENERAL


De geschatte levertijd van onze producten is tussen de 1 en 8 werkdagen. Via de mail ontvang je een Track&Trace om jou op de hoogte te houden van je bestelling. Wij leveren jouw bestelling zorgvuldig met een professionele bezorgdienst.


Voor bestellingen onder de €50,- worden €7,95 verzendkosten in rekening gebracht. Bij bestellingen boven de €50,- is de verzending gratis.


Wanneer jouw bestelling ons magazijn nog niet heeft verlaten, is het mogelijk om de bestelling te annuleren en het geld terug te ontvangen. Als je een order wil annuleren, kun je contact met ons opnemen via info@catunambu.nl of +31 646 228 774

Voldoet jouw bestelling om een of andere reden niet aan jouw verwachtingen? Dan is het mogelijk om deze te retourneren. Dit kan binnen 14 dagen na besteldatum. Binnen deze 14 dagen kun je jouw producten terugsturen naar:Catunambu Nederland B.V. Hastelweg 254 5652 CN EINDHOVEN +31 646228774Om de retournering te kunnen accepteren, moeten de producten in perfecte conditie bestaan met originele, ongeopende verpakking. De terugbetaling wordt verwerkt nadat de producten zijn ontvangen. Wij gebruiken dezelfde betaalmethode als waarmee jij je bestelling hebt geplaatst. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op via info@catunambu.nl of +31 646 228 774.


Heb je een beschadigd product ontvangen? Neem dan binnen 48 uur contact met ons op via info@catunambu.nl of +31 646 228 774.

Wij willen jou een zo eenvoudig en flexibel mogelijke winkelervaring bieden. Daarom kun je kiezen uit één van de volgende betaalmethodes:● iDeal● Creditcard

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password