CATUNAMBÚ CUP SERVICE

Wij zien er nauwgezet op toe dat iedereen die in contact komt met onze koffie over de juiste kennis en training beschikt en weet hoe hij het beste uit onze koffie kan halen. Als klant krijgt u regelmatig bezoek van een van onze ervaren sales managers die u helpt bij het kiezen van de juiste producten, uw koffie-apparatuur controleert en u graag op de hoogte brengt van onze nieuwste producten.________


ALTIJD IN DE BUURT

Wij vinden het belangrijk om “dicht” bij onze klanten te zijn, in geval van nood kunnen wij daardoor snel ter plaatse zijn. Zo beschikken wij in iedere regio over een salesteam, ervaren technici en een distributiepunt. 


PORSELEIN

Om uw klanten een totaalbeleving aan te bieden, stellen wij graag ons speciaal en hoogkwalitatief Catunambú porselein aan u ter beschikking. Bijzondere kop en schotels die de premium smaak van onze koffie extra goed tot haar recht laat komen. Alleen het beste is goed genoeg voor u en uw klanten.


________


POINT OF SALES MATERIAAL

 Wij kunnen u een ruime keuze aan promtiematerialen aanbieden om de zichtbaarheid van uw koffieprogramma te verbeteren. Verlichting, parasols, krijt- en wandborden, porselein, servethouders... Neem contact met ons op voor meer informatie!

Als koffie-experts delen wij onze passie maar wat graag met onze klanten.

Onze topbarista Tirza Prinsen legt je graag uit hoe je de perfecte kop Catunambú bereidt. 

CAPPUCCINO

MACCHIATO

LUNGO

LATTE

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password