
Onze missie?
Mensen gelukkig maken en laten genieten van een heerlijke kop ambachtelijke kwaliteitskoffie!
Als rasechte Andalusiërs genieten wij met volle teugen van al het goede dat het leven te bieden heeft. Lekker gezellig tafelen met vrienden en familie, zorgeloos op een terrasje genieten van een lekker hapje en drankje… Die Spaanse passie, gezelligheid en levensvreugde vindt u ook terug in onze koffie.
Sinds de oprichting van Catunambú zovele jaren geleden door Juan Ferrer steven wij ernaar om mensen gelukkig te maken en te laten genieten van een uitzonderlijk moment met een heerlijke kop kwaliteitskoffie. Met Catunambú schenkt u uw gasten meer dan koffie, een echte beleving; een moment van ontspannen en gezellig samenzijn.


Het geheim van onze Catunambú-koffie? Zijn unieke aroma, intense smaak en uitzonderlijke karakter, het resultaat van het ambachtelijke bereidingsproces, jarenlange ervaring en kennis waarbij zelfs de kleine details tellen om het perfecte resultaat te behalen.
Meer dan 100 jaar nadat Juan Ferrer de allereerste Catunambú-shop opende in hartje Sevilla, bereidt onze 4de generatie meesterblenders onze koffie nog steeds op diezelfde ambachtelijk manier en met diezelfde passie. Dat is meteen ook de reden waarom zoveel klanten wereldwijd vallen voor de authentieke smaak van onze koffie.
Wij gebruiken uitsluitend ’s werelds beste koffiebonen en kopen ze rechtstreeks bij de lokale koffieboeren, afkomstig uit landen zoals Guatemala, Honduras, Colombia, Brazilië, Papua, Costa Rica, Kenia, Mexico, Java, Venezuela, India en Ethiopië.
Onze Spaanse CEO, Jaime Borrás, bezoekt regelmatig zelf de plantages en onderhoudt jarenlange persoonlijke contacten met de producenten. Onze bonen worden met de hand geplukt (picking) zodat alleen de rijpe, rode bessen worden geplukt en worden vervolgens gewassen. Een uiterst arbeidsintensief, zij het noodzakelijk proces om de unieke kwaliteit van de Catunambú-koffie te vrijwaren.

