MBE

De beste koffie voor thuis

In ieder land wordt koffie gedronken en ook jij begint waarschijnlijk je dag het liefst met een goede kop koffie. Ontdek hier de beste koffie voor thuis zodat jij altijd kunt genieten van de lekkerste koffie.

Koffie is één van de meeste populaire drankjes ter wereld. In ieder land wordt het gedronken en ook jij begint waarschijnlijk je dag het liefst met een goede kop koffie. Tegenwoordig heeft ook eigenlijk iedereen thuis wel een koffiemachine. Dit kan een filterkoffie apparaat zijn of een volautomaat waar je ook koffiespecialiteiten zoals een latte macchiato of cappuccino mee zet. Het vinden van de perfecte koffiebonen kan voor veel liefhebbers daarentegen wel een uitdaging zijn. Er zijn veel verschillende soorten op de markt en dat maakt het niet veel makkelijker. 

Catunambú koffiebonen voor thuis

Onze koffiebonen zijn premium bonen die met de hand geplukt en gewassen zijn. Dit zorgt voor een zachte, milde koffie met een romige smaak. De koffiebonen zijn daardoor voor alle koffiespecialiteiten geschikt. Je zet thuis dus heel eenvoudig een lekkere espresso, cappuccino of latte macchiato met de Catunambú koffiebonen. De kwaliteit van de bonen doet je denken aan een koffie die je hebt gekocht bij jouw favoriete koffietentje op de hoek!

Naast onze koffiebonen hebben we ook gemalen koffie en koffie capsules. De cups zijn nespresso en dolce gusto compatible en te bestellen voor al €0,22 per stuk. Deze zijn verkrijgbaar in de smaken espresso, lungo ligero, ristretto, lungo profundo en espresso decaf.

Bestel Catunambu koffie

Koffierecepten voor thuis met Catunambú koffie

Houd jij van experimenteren met koffie? Bij Catunambú hebben we verschillende, lekkere recepten die te maken zijn met onze koffie. Smoothies, cake en ijskoffie, het is allemaal mogelijk met onze predilect koffiebonen. 

Tips voor het bewaren van koffie

Om de koffie zo vers mogelijk te houden, is het belangrijk om het koel, luchtdicht en droog te bewaren. Koffiebonen blijven ook langer vers dan gemalen koffie. Heb jij een filterkoffie apparaat? Maal dan de bonen vlak van te voren voor een optimale smaak. Bewaar de koffie tot slot op een plaats waar het niet direct wordt blootgesteld aan zonlicht en gebruik geen koelkast, vriezer of andere vochtige plek. 

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag January February March April May June July August September October November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password