MBE

De beste koffiebonen voor espresso

Als koffieliefhebber is het kiezen van de juiste koffiebonen voor je espressomachine van essentieel belang om de perfecte espresso te maken. Er zijn tal van koffiebonen op de markt die speciaal zijn ontworpen voor espressomachines, en het kiezen van de juiste bonen kan overweldigend zijn. Daarom willen we je graag kennis laten maken met de beste koffiebonen voor espresso, namelijk Catunambu.

Catunambu koffiebonen

Catunambú is een Spaans familiebedrijf dat zich sinds 1897 met hart en ziel toelegt op het ambachtelijk roosteren van de lekkerste, hoge kwaliteit koffiebonen uit alle uithoeken van de wereld met een intens aroma, een uitzonderlijke smaak en versheid. Het bedrijf is gevestigd in Sevilla en heeft een rijke geschiedenis en een passie voor koffie die zijn weerga niet kent.

De koffiebonen van Catunambu worden met de hand geplukt en gewassen, zodat alleen de hoogste kwaliteit bonen worden gebruikt. Vervolgens worden de bonen in Sevilla geroosterd tot perfectie, waardoor een unieke melange ontstaat met een laag cafeïnegehalte en een lage zuurgraad.

Catunambu predilect

De populaire melange van Catunambu is de Catunambu predilect. Deze superieure blend bestaat uit 12 origines uit alle uithoeken van de wereld en is met veel zorg samengesteld om een uitstekende smaakervaring te bieden. De koffiebonen zijn afkomstig uit verschillende landen en streken, waardoor er een uniek en rijk smaakprofiel ontstaat. De verpakking van Catunambu predilect is ook van hoge kwaliteit en zorgt voor optimale versheid van de bonen.

De koffie die wordt gemaakt met Catunambu predilect heeft een uitzonderlijke smaak en aroma, diep en rijk met tonen van chocolade en noten. De koffie is romig en heeft een volle body, waardoor het de perfecte keuze is voor een echte espresso.

Espresso koffiecups van Catunambu

Als je een nespresso machine hebt en op zoek bent naar een voortreffelijke espresso met een unieke smaak, dan zijn de espresso koffiecups van Catunambu een uitstekende keuze. Deze cups zijn gemaakt van een blend van Zuid-Amerikaanse en Afrikaanse Arabica's en zijn op authentiek Spaanse wijze gebrand. De koffie heeft een ronde smaak met een notige en donkere chocolade smaak, evenals een verfijnd frisje en een subtiel bittertje. De koffiecups van Catunambu zijn nespresso compatible en met één druk op de knop zet je een perfecte espresso.

Wil jij ook een espresso van hoogwaardige kwaliteit zetten? Bestel onze koffiebonen of koffiecups en geniet!

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag January February March April May June July August September October November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password