MBE
Catunambu koekjescake met koffie
Houd jij van koekjes cake? Drink je hem ook graag bij een goede Catunambú-koffie? Dan is dit recept perfect voor jou.
Wil je deze heerlijke Catunambú-koekjescake met koffie en chocolade proberen? Makkelijk te maken en heerlijk, voor een heerlijk dessert of tussendoortje. Wat heb je nodig?
- Catunambú koffie
- 200 gr. chocolade voor gebak
- 100 ml kookroom
- 1/2 flesje gecondenseerde melk
- Biscuits
- Cacaopoeder
Volg deze eenvoudige stappen:
- Bereid ongeveer twee kopjes Catunambú natuurlijke koffie en laat deze afkoelen.
- Verwarm de room en meng deze in een kom met de chocolade en de gecondenseerde melk.
- Wanneer de chocolade gesmolten is, laat je het mengsel afkoelen in de koelkast.
- Neem een rechthoekige vorm en bedek deze met plastic folie.
- Doop de koekjes in de koffie en leg ze in de vorm.
- Wissel een laag in koffie gedoopte koekjes af met een laag chocolademengsel.
- Eenmaal klaar, zet de taart minstens 3 uur in de vriezer.
- Versier tot slot met cacoapoeder.
Geniet ervan!