MBE

Catunambu koekjescake met koffie

Houd jij van koekjes cake? Drink je hem ook graag bij een goede Catunambú-koffie? Dan is dit recept perfect voor jou.

Wil je deze heerlijke Catunambú-koekjescake met koffie en chocolade proberen? Makkelijk te maken en heerlijk, voor een heerlijk dessert of tussendoortje. Wat heb je nodig?

  • Catunambú koffie
  • 200 gr. chocolade voor gebak
  • 100 ml kookroom
  • 1/2 flesje gecondenseerde melk
  • Biscuits
  • Cacaopoeder

Volg deze eenvoudige stappen:

  1. Bereid ongeveer twee kopjes Catunambú natuurlijke koffie en laat deze afkoelen.
  2. Verwarm de room en meng deze in een kom met de chocolade en de gecondenseerde melk.
  3. Wanneer de chocolade gesmolten is, laat je het mengsel afkoelen in de koelkast.
  4. Neem een rechthoekige vorm en bedek deze met plastic folie.
  5. Doop de koekjes in de koffie en leg ze in de vorm.
  6. Wissel een laag in koffie gedoopte koekjes af met een laag chocolademengsel.
  7. Eenmaal klaar, zet de taart minstens 3 uur in de vriezer.
  8. Versier tot slot met cacoapoeder.

Geniet ervan!

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag January February March April May June July August September October November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password