MBE

Restaurant koffie

Ontdek de onweerstaanbare smaak van Catunambú Spaanse premium koffie. Geniet van de verfijnde Spaanse koffiecultuur met onze hoge kwaliteit restaurant koffie.

Goede koffie begint bij een goede machine. Dat is de basis. Daarom bieden wij hulpverlening aan voor de installatie van de beste koffiemachines op de markt. Meer hierover vind je op onze pagina over dienstverlening.

Naast een goed apparaat is natuurlijk een goede koffieboon het belangrijkste aspect van een goed gezette koffie. We presenteren daarom onze Catunambú Predilect koffiebonen.

Wij bieden ook de kwaliteit van onze horecakoffie voor thuis, in bonen en capsules.

Catunambú Predelict: Pure perfectie

Catunambú Predelict is koffie op zijn best. Een meesterlijke blend van 100% premium Arabica bonen uit 12 hoeken van de wereld, verpakt met zorg en liefde voor koffie. Het resultaat? Een zacht, romig kopje koffie van ongeëvenaarde kwaliteit.

  • ●  Unieke melange

  • ●  Intens aroma

  • ●  Uitgekiende verpakkingsmethode

Catunambú Capsules: Koffiegemak

Voor koffie van topkwaliteit, zonder gedoe, biedt Catunambú Predelict koffie ook in capsulevorm. Geschikt voor espresso-machines en compatibel met Nespresso®. Dezelfde geweldige smaak en Spaanse kwaliteit, maar nu nog gemakkelijker.

Horeca thee

Naast onze overheerlijke koffie bieden wij ook thee aan voor de horecaonderneming. We vinden het belangrijk dat onze producten eerlijk zijn en zagen in de wereld van theeverkopers dat er nog wel wat te doen was op dit gebied. Ontdek onze eigen thee, Tea Quiero. Deze is ook voor thuis te bestellen in onze webshop.

Tea Quiero: Biologische Fairtade thee

Gerolde, hoogwaardige en biologische Fairtrade thee in biologisch afbreekbare zakjes. Ontworpen om alle natuurlijke smaken en aroma's vrij te laten. Met bamboe servertrays, glaswerk en presentatiedisplays om het theeconcept compleet te maken.

Accessoires van Catunambú

Bij Catunambú gaat smaak verder dan koffie en thee. Maak jouw koffie- en theeservice compleet met onze handige en elegante accessoires, waaronder koffiekopjes en schoteltjes voor een stijlvolle presentatie, theekopjes met schoteltjes voor thee-liefhebbers, tea infusers om de perfecte kop thee te personaliseren, en theelepels met thee timers voor de ultieme theebeleving.

Waarom kiezen voor Catunambú?

Als het gaat om koffie en thee voor jouw horecabedrijf, zijn er talloze opties. Dus, waarom zou je voor Catunambú kiezen?

1. Kwaliteit: Onze koffie en thee behoren tot de allerbeste ter wereld. We streven naar perfectie en compromisloze kwaliteit.

2. Diversiteit: Met Catunambú heb je keuze. Van verfijnde koffie tot biologische thee, we hebben voor elk wat wils.

3. Gemak: Onze capsules maken koffiezetten eenvoudig, zonder concessies te doen aan smaak.
4. Passie: We houden van wat we doen en dat proef je. Catunambú is gedreven door een diepe liefde

voor koffie en thee.

5. Duurzaamheid: We streven naar een positieve impact op het milieu en de gemeenschappen waaruit we onze producten halen.

Kies voor Catunambú en maak van jouw horecazaak een smaakvolle bestemming voor koffie- en theeliefhebbers. Ontdek onze producten vandaag nog en geef jouw gasten een onvergetelijke smaakervaring.

Kies het verkooppunt in jouw regio, neem contact op en serveer al snel de beste koffie aan jouw klanten.

Waar wacht je nog op? Catunambú - waar smaak een passie is.

Contact opnemen

In Same Category

Related by Tags

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag January February March April May June July August September October November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password