MBE

Horeca koffie

Ontdek horeca koffie met Catunambú. Hoogwaardige koffie waar jij jouw gasten een onvergetelijke koffie-ervaring biedt. Catunambú, de smaak van gastvrijheid.

In de bruisende wereld van de horeca is koffie veel meer dan slechts een cafeïnehoudende drank. Het is een ervaring, een kunstvorm en vaak het eerste dat gasten verwelkomt wanneer ze een café, restaurant of hotel binnenstappen. Het bereiden van goede horecakoffie gaat veel verder dan simpelweg een kopje koffie zetten; het draait om precisie, passie en kwaliteit. Dat willen we bij Catanambú meegeven. In uitstraling, ervaring en smaak.

Let op: Ook thuis kun je genieten van koffie die horeca kwaliteit heeft. Bestel in onze webshop en probeer onze unieke koffie ervaring.

Wat maakt een koffie geschikt voor de horeca?

Een standaard koffie die je bij de supermarkt koopt is niet geschikt voor de horeca. Maar wat dan wel? We hebben wat kritiekpunten op een rijtje gezet, zodat jij snapt wat een goede horeca koffie is.

Smaak en aroma: De kern van elke geweldige koffie-ervaring is de smaak en het aroma. Horecakoffie moet uitblinken in smaakprofiel en rijkdom, of het nu gaat om een milde latte, een pittige espresso, of een romige cappuccino. Klanten verwachten een uitzonderlijke smaak die hen blijft verrassen en verleiden.

Consistentie: In de horeca is consistentie van cruciaal belang. Of je nu 's ochtends vroeg de eerste kopjes schenkt of laat op de avond een afsluitende espresso serveert, elke kop koffie moet dezelfde uitstekende kwaliteit hebben.

Presentatie: Het oog wil ook wat. Een mooi geplaatste cappuccino met een prachtig melkschuimdessin kan de algehele ervaring naar een hoger niveau tillen. Horecakoffie moet niet alleen heerlijk smaken, maar ook visueel aantrekkelijk zijn. Wij bieden ook Catunambú Cup service. Dit is een totaalbeleving met hoogwaardig porselein. Wij hebben ook verlichting, parasols, krijt- en wandborden en servethouders. 

Efficiëntie: In een drukke horecaomgeving is snelheid van groot belang. Het bereiden van koffie mag de doorstroming van klanten niet vertragen. Daarom moeten koffiezetapparaten en -methoden efficiënt en betrouwbaar zijn.

Onze koffieproducten

We introduceren je graag onze koffieproducten.

Catunambú Predelict
Onze Predilect 1 kilo koffiebonen, een meesterlijke blend samengesteld uit 12 unieke herkomsten wereldwijd, belichaamt onze toewijding aan ongeëvenaarde kwaliteit. Deze premium, met de hand geplukte en gewassen koffiebonen, gecombineerd met een zorgvuldige verpakkingsmethode, resulteren in een zachte, romige koffie die zelfs de meest veeleisende koffieliefhebbers zal bekoren. Bij Catunambú streven we ernaar alleen het beste aan onze klanten te bieden, en de Predilect-koffie is daar geen uitzondering op.

Catunambú capsules
Onze Predilect-koffie is nu ook beschikbaar in handige capsules, geschikt voor Nespresso machines. Dezelfde superieure blend van 12 origines uit de hele wereld, nu verpakt in gebruiksvriendelijke capsules. Elke capsule bevat de hoogste kwaliteit, met de hand geplukte en gewassen koffiebonen, met behoud van de onmiskenbare zachte en romige smaak die onze Predilect-koffie kenmerkt. Met deze capsules wordt het bereiden van je favoriete kop koffie nog eenvoudiger en blijft de uitstekende kwaliteit behouden. Perfect voor in een B&B of hotelkamer. Predilect-capsules, voor degenen die geen compromissen sluiten als het gaat om koffiegenot, zijn een waar genot voor fijnproevers.

Wat maakt de koffie van Catunambú anders dan andere koffies?

Catunambú is een koffie op zichzelf. Met een uniek verhaal, uniek proces en unieke waarden in de koffiewereld.

Een merk met geschiedenis

Sinds onze oprichting in 1897 door de heer José Rivera Fernández in Sevilla, Spanje, hebben we ons toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit koffie aan zowel de lokale als internationale markten.

Onze reis begon met een visie: om koffieliefhebbers te voorzien van een uitzonderlijke smaakbeleving. Vanaf het allereerste begin hebben we ons gericht op het selecteren van de beste koffiebonen uit de meest gerenommeerde koffieregio's ter wereld. Deze bonen ondergaan zorgvuldige branding en malen, waarbij we de tijdloze kunst van koffiebereiding combineren met moderne technologieën.

Door de jaren heen hebben we onze productlijn uitgebreid en bieden we nu een scala aan koffieproducten, waaronder koffiebonen, gemalen koffie en koffiecapsules. Onze voortdurende toewijding aan kwaliteit heeft Catunambú gevestigd als een symbool van traditie en excellentie in de wereld van koffie.

We hebben niet alleen vastgehouden aan onze traditionele waarden van vakmanschap, maar hebben ook geïnvesteerd in innovatie om aan de evoluerende behoeften van de markt te voldoen. Vandaag de dag worden we internationaal erkend als een premium koffiemerk dat staat voor authenticiteit, rijke geschiedenis en de belofte van een onvergetelijke koffie-ervaring.

Onze waarden vertaalt in een missie

Bij Catunambú draait alles om het creëren van momenten van geluk en genot met ambachtelijke kwaliteitskoffie. Onze wortels liggen diep in de ziel van Andalusië, waar we genieten van de geneugten van het leven, of het nu gaat om gezellig tafelen met vrienden en familie of ontspannen op een terrasje met heerlijk eten en drinken. Deze Spaanse passie, gastvrijheid en levensvreugde weerspiegelen zich in elke kop Catunambú-koffie.

Sinds de oprichter Juan Ferrer vele jaren geleden het eerste Catunambú-café opende in het hart van Sevilla, is ons doel altijd geweest om mensen gelukkig te maken en hen te laten genieten van uitzonderlijke koffiemomenten. Met Catunambú bieden we meer dan alleen koffie; we bieden een echte ervaring, een moment van ontspanning en samenzijn.

Het geheim achter onze Catunambú-koffie ligt in zijn unieke aroma, intense smaak en onderscheidend karakter, het resultaat van ons ambachtelijke productieproces, decennialange ervaring en aandacht voor zelfs de kleinste details om het perfecte resultaat te bereiken.

Meer dan 100 jaar na de oprichting blijven we trouw aan deze passie, met de vierde generatie meesterblenders die onze koffie nog steeds op dezelfde ambachtelijke wijze en met dezelfde toewijding bereiden. We gebruiken alleen de beste koffiebonen ter wereld, rechtstreeks ingekocht bij lokale koffieboeren in landen als Guatemala, Honduras, Colombia, Brazilië, Papua, Costa Rica, Kenia, Mexico, Java, Venezuela, India en Ethiopië.

Onze CEO, Jaime Borrás, bezoekt persoonlijk regelmatig de koffieplantages en onderhoudt nauwe relaties met de producenten. De bonen worden met de hand geplukt en zorgvuldig gewassen, een arbeidsintensief, maar essentieel proces om de unieke kwaliteit van Catunambú-koffie te waarborgen.

Eenmaal in onze speciaal ontworpen opslagruimte in Sevilla ondergaan de bonen een strenge kwaliteitscontrole. Van de koffiebonen van meer dan 30 herkomsten selecteren we met uiterste zorg een unieke melange van 12 bonen om het kenmerkende Catunambú-smaakprofiel en aroma te creëren. Onze meesterbranders, onder leiding van Enrique, staan al meer dan 40 jaar garant voor het halen van de bijzondere aroma's en het volle karakter uit de groene koffiebonen.

De kritieke stap is de proeverij, waarbij 5 experts met jarenlange ervaring de perfecte Catunambú-blend samenstellen. Ten slotte zorgt een zorgvuldige verpakkingsmethode ervoor dat de uitstekende kwaliteit van Catunambú-koffie behouden blijft, het aroma wordt geaccentueerd en de versheid behouden blijft.

Het resultaat is een met liefde gebrande koffie van topkwaliteit, samengesteld uit 's werelds beste koffiebonen, en dat is waar Catunambú voor staat. Wij zijn er trots op om elke dag de vreugde van onze Spaanse passie te delen door middel van een ongeëvenaarde koffie-ervaring.

Corporate social responsability

Bij Catunambú gaat onze verantwoordelijkheid verder dan het bieden van hoogwaardige koffie; we streven ook naar duurzaamheid en maatschappelijk welzijn. Onze inzet voor een eerlijke en duurzame koffieproductie komt tot uiting in het gebruik van gecertificeerde koffiebonen van plantages die voldoen aan strenge milieu- en sociale normen. Bovendien ondersteunen we met trots diverse Café Mundi-initiatieven, die gericht zijn op het verbeteren van onderwijs en levensomstandigheden van lokale koffieboeren. Daarnaast bevorderen we een gezonde levensstijl door het sponsoren van lokale jeugdvoetbalploegen en het organiseren van evenementen zoals de 'Catunambú Cup' in Andalusië. Onze bedrijfscultuur weerspiegelt onze toewijding aan duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid, en we blijven ons inzetten voor een positieve impact op de wereld om ons heen.

Koffie voor in jouw horecazaak kopen?

Neem contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Super koffie in jouw horecazaak, dat gegarandeerd!

Waar wacht je nog op? Catunambú - waar smaak een passie is.

Contact opnemen

In Same Category

Related by Tags

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag January February March April May June July August September October November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password