Tea Quiero · Sevilla Citrus (12 stuks)

 4,25 €
Inclusief belasting

Groene thee met citroen.

Met de hand geselecteerde hoogwaardige groene thee die subtiel op smaak is gebracht met citrus. Een geurige thee met een verfijnde afdruk.

Aantal

Ervaar de verfrissende harmonie van onze met de hand geselecteerde groene thee met citroen, een hoogwaardige blend die de natuurlijke elegantie van groene thee combineert met de levendige citrusnoten van verse citroen. Deze geurige thee is met zorg samengesteld en biedt een subtiel verfijnde afdruk die je zintuigen betovert.

Onze theeplukkers hebben de fijnste groene theeblaadjes met de hand geselecteerd om ervoor te zorgen dat je alleen de hoogste kwaliteit ervaart. De toevoeging van citroen geeft deze groene thee een verkwikkende twist, waardoor elke slok een heerlijk evenwichtige combinatie van zoet en zuur wordt.

Met de hand geselecteerde groene thee met citrus

De geurige aroma's van deze thee zorgen voor een verfrissende en verkwikkende ervaring. Of je nu je dag wilt beginnen met een opwekkend kopje thee of 's middags wilt genieten van een moment van ontspanning, deze groene thee met citroen biedt de perfecte metgezel.

Trakteer jezelf op de verfijning van onze groene thee met citroen en ontdek de subtiele, maar onmiskenbaar verfrissende afdruk die deze blend achterlaat. Laat de natuurlijke elegantie van groene thee samensmelten met de levendigheid van citroen en geniet van een smaakvolle reis die je zintuigen verkwikt.

TQBSEVIL

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password