KOFFIEMEESTERS

 KOFFIEMEESTERS

In 1897 emigreerde de koffiebrander Juan Ferrer van Colombia naar Sevilla om een levenslange droom te realiseren: mensen blij maken met een perfecte kop koffie. Hij opende een bescheiden winkel in het hart van het historische centrum van de stad en noemde zijn café 'Catunambú', ter ere van een inheemse stam. Hij wist toen nog niet dat zijn passie voor het aanbieden van premium koffie aan de meest veeleisende klanten en de fundamenten van zijn goede werk vandaag, meer dan 120 jaar later, zou voortduren.

Na al die jaren blijven we bij Catunambú trouw aan de waarden van onze oprichter. Met dezelfde energie en liefde houden onze inmiddels 4e generatie meesterbranders zich aan waar ze het beste in zijn: de beste koffie kiezen, branden, blenden en op de traditionele manier zetten.

Het is niet verwonderlijk dat je in elk kopje Catunambú-koffie kunt genieten van ons erfgoed, liefde, saamhorigheid en levensvreugde. Een koffie met een intens aroma, met een uitzonderlijke smaak en versheid, verpakt in elke verpakking.

En het is dat, wat begon als een kleine winkel die een premium aromatische en verse koffie aanbood, een van de meest emblematische en bekende koffiemerken in Spanje is geworden. Daarnaast is Catunambú al enkele jaren aanwezig in de beste coffeeshops van de vijf continenten.

Hoewel de productietechnieken die door Ferrer worden gebruikt de mogelijkheid hebben geboden voor modernere methoden en technologie, is onze familie toegewijd om de erfenis en waarden van onze oprichter levend te houden. De beste bonen plukken uit de beste koffies ter wereld, rekening houdend met de verschillende melanges, technieken en aroma's, met een speciale smaak in elke druppel. Een onvergelijkbare smaaksensatie die uw kieskeurige gast zeker zal waarderen. Ze verdienen het beste, toch?

Sinds verscheidene jaren zijn wij volop bezig met het veroveren van de Benelux-markt en ook de Nederlandse horecagasten lijken te vallen voor het intense aroma van onze koffie. Catunambú wordt er geschonken in meer dan 300 horecazaken en in juli 2015 sleepten we de Ketelbinkie prijs in de wacht voor beste horecakoffie van Rotterdam! We nemen ook geregeld deel aan horecabeurzen en beschikken over een zeer ervaren verkoopteam dat onze klanten graag bijstaat met professioneel koffie-advies.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password